099 683 88 88    info@konfidence-hr.com    450 kn

Uvjeti poslovanja

 

1. Glavni zahtjevi i osnovno značenje

• Ti opći uvjeti poslovanja vrijede za proizvode kupljene preko www.konfidence-hr.com web trgovine. • Prodavač je tvrtka Neopren d.o.o.

Kupac je osaba ili tvrtka/poduzeće koje je s prodavačem sklopilo kupoprodajni ugovor, odnosno poslao narudžbu, te od prodavača primilo račun. • Kupac s slanjem narudžbe, prima prodavčeve opće uvjete poslovanja. Kupac i prodavač, dužni su se držati općih pravila poslovanja.

2. NARUDŽBA ROBE

Narudžba preko :internetne stranice ili ako  ste možda zainteresirani za kupnju bilo kojega od proizvoda i želite naručiti preko telefona, molimo vas da nazovete na broj 099 683 8888. Ili narudžba preko elektronske pošte (e-mail): Molimo vas upišite svoje osobne podatke te odabrane proizvode. Pošaljite nam e-mail: info@konfidence-hr.com

3. CIJENE I NAČIN PLAĆANJA

Sve cijene imajo uračunat PDV. Sve cijene su u kunama. Možete plaćati na slijedeća tri načina:

1. plaćanje internet bankarstvom ili u banci, pošti sa virmanom ili općom uplatnicom (pošiljka će biti otpremljena kada uplaćena svota stigne na bankovni račun)
2. pouzećem: pri preuzimanju robe u pošti.
4. UVJETI DOSTAVE

Roba na zalihi biti će dostavljena najkasnije u roku od 5-7 dana od dana primitka narudžbe. Trošak dostave je 29,00 kn. Za naruđbe iznad 450 kuna dostava je besplatna.

5. RASPRODANI PROIZVODI

Ponekad se može dogoditi da nekog od proizvoda ne možemo poslati jer je rasprodan i trenutno ga nemamo u zalihi, zato vas molimo za razumjevanje. Vjerujemo da ćete u našoj bogatoj ponudi pronaći proizvod koji će vam jednako tako odgovarati.

6. REKLAMACIJE I POVRAT ROBE

Svi proizvodi koji su dani na prodaju, opisani su vjernim fotografijama i tekstom. Svaki proizvod je individualno pregledan prije slanja kupcu i NEOPREN d.o.o. garantira da su svi proizvodi poslani kupcu potpuno ispravni. Potrudili smo se pokazati vam boje što vjernijima bojama artikala. Dakako, stvarne boje prikazane na vašem monitoru variraju od monitora do monitora i ne možemo garantirati da će vaš monitor pokazati točnu boju, pa su tu moguća manja odstupanja. Prihvaćamo reklamacije u slijedećem slučajevima: • ukoliko je isporučena roba koja nije naručena • ukoliko je roba isporučena s greškom. Proizvod mora biti vraćen u originalnom stanju, sa svim etiketama i naljepnicama, te ne smije biti korišten. Pravo na ostvarenje jamstva kupac gubi korištenjem proizvoda i u slučaju neovlaštene dorade proizvoda, te bilo kakvog zahvata na proizvodu. U svim ovim slučajevima reklamacija neće biti prihvaćena. Da bi se ostvarilo pravo na jamstvo potrebno je uz proizvod koji se vraća priložiti kopiju računa kojom se potvrđuje kupnja. Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno upakirane. Sve reklamacije nepropisno zapakirane ili one kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja u transportu neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljatelju o njegovom trošku. Reklamacija mora biti podnesena putem elektronske pošte u roku od tri radna dana od dana preuzimanja proizvoda, a proizvod predan dostavnoj službi u roku od 7 radnih dana od dana preuzimanja proizvoda. Čuvajte potvrdu s datumom o slanju pošiljke. Naknadne reklamacije ne uvažavamo. U primjeru reklamacija, molimo vas da kontaktirate uvoznika: Neopren d.o.o, Marka Tepeša 8, 49218 Pregrada. e-mail: info@konfidence-hr.com  U primjeru obavijesti preko e-maila, molimo vas da pored napišete i vaše ime, broj narudžbenice, broj računa i opis oštećenja.

7. ZAŠTITA PODATKA

Vaši podaci su kompjutersko obrađeni i zaštićeni u skladu sa svim vrijedećim propisima. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

8. AUTORSKA PRAVA

Autorska prava su u cijelosti zadržana. Cjelokupan sadržaj i formati na stranicama www.konfidence-hr.com su vlasništvo Neopren d.o.o. Sav sadržaj koji se nalazi na našim stranicama, ukoliko nije u osobne svrhe, ne smije se bez našeg dopuštenja koristiti niti dalje ustupati trećim strankama. Autorska prava u bilo kojem skinutom materijalu nisu prenosiva na vas u slucaju bilo kakvog skidanja ili kopiranja. Nije dozvoljeno reproducirati objavljivati, distribuirati, pokazivati, modificirati, kreirati derivirani rad , prodavati ili sudjelovati u prodaji, ili eksportirati u nijednom slucaju, u cjelini ili u dijelovima, bilo koji dio sadržaja, stranica.

Kolačići za analitiku
Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe kao i za očekivano funkcioniranje svih značajki internetske strance i boljeg korisničkog iskustva.
Kolačići društvenih mreža
kolačići koje koriste društvene mreže poput Facebooka, Twittera, Instagrama, LinkedIna i dr. u svrhu oglašavanja, poboljšanja korisničkog iskustva te dijeljenja sadržaja kroz društvene mreže.
Kolačići za komunikaciju na stranici
Kolačići su neophodni za komunikaciju preko stranice.
Marketinški kolačići
bilježe posjete internetskim stranicama u svrhu dostavljanja oglasa koji su u skladu s vašim interesima. Služe i za ograničavanje broja prikaza oglasa i mjerenja učinkovitosti oglasnih kampanja.
Što su kolačići?