099 683 88 88    info@konfidence-hr.com    450 kn

Pelene za plivanje

  O Konfidence

   

  Podjetje Konfidence je bilo ustanovljeno z namenom, da zadovolji potrebe otrok. Vsi se zavedamo, da so otroci naše največje bogastvo in da moramo za njih poskrbeti po naših najboljših močeh.

   

  Naši izdelki varujejo in osrečujejo tako otroke, kot njihove starše po vsem svetu. Naši proizvodi so vrhunske kvalitete in cenovno zelo privlačni, kar potrjujete tudi Vi, ki se z novimi nakupi vedno znova vračate k nam. Namenjeni so malčkom starim od enega meseca pa vse do najstniških let, za preživljanje lepih trenutkov v vodi in ob vodi, bodisi v mrzlih dneh ali pod žgočim soncem.

   

  V naših oblačilih se bodo vaši otroci vedno počutili varno, udobno in zadovoljno.

   

  Kolačići za analitiku
  Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe kao i za očekivano funkcioniranje svih značajki internetske strance i boljeg korisničkog iskustva.
  Kolačići društvenih mreža
  kolačići koje koriste društvene mreže poput Facebooka, Twittera, Instagrama, LinkedIna i dr. u svrhu oglašavanja, poboljšanja korisničkog iskustva te dijeljenja sadržaja kroz društvene mreže.
  Kolačići za komunikaciju na stranici
  Kolačići su neophodni za komunikaciju preko stranice.
  Marketinški kolačići
  bilježe posjete internetskim stranicama u svrhu dostavljanja oglasa koji su u skladu s vašim interesima. Služe i za ograničavanje broja prikaza oglasa i mjerenja učinkovitosti oglasnih kampanja.
  Što su kolačići?