099 683 88 88    info@konfidence-hr.com    450 kn

Prsluk za plivanje za stariju djecu i mladež Pink

Šifra:
YSJ02-12
Prsluk za plivanje za stariju djecu i mladež Pink
Prsluk za plivanje za stariju djecu i mladež Pink
Konfidence swim jacket
Cijena sa PDV:
413,83 kn
Zaliha
Ni na zalogi
odabran
Pink | 10-12 years
:

Prsluk za plivanje za stariju djecu i mladež

 

Konfidence swim jacket

 

Konfidence prsluci za djecu i mlade omogućavaju zauzimanje najboljeg mogućeg položaja u vodi čime olakšavaju učenje plivanje. Ovo je prikladna alternativa drugim pomagalima za učenje plivanja , pogotovo za stariju djecu kojima je možda neugodno nositi narukvice za plivanje.

Podesivi sustav plutača dopušta postupno učenje plivanja a visokokvalitetni mekani neopren pruža veći osjećaj sigurnosti i udobnosti za razliku od drugih dostupnih pomagala za učenje plivanja. Prsluk dolazi u kompletu sa podesivim remenom koji ide preko prepona što omogućava dobro prijanjanje. Remen se može i skinuti bez problema.

Slični proizvodi

  Kolačići za analitiku
  Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe kao i za očekivano funkcioniranje svih značajki internetske strance i boljeg korisničkog iskustva.
  Kolačići društvenih mreža
  kolačići koje koriste društvene mreže poput Facebooka, Twittera, Instagrama, LinkedIna i dr. u svrhu oglašavanja, poboljšanja korisničkog iskustva te dijeljenja sadržaja kroz društvene mreže.
  Kolačići za komunikaciju na stranici
  Kolačići su neophodni za komunikaciju preko stranice.
  Marketinški kolačići
  bilježe posjete internetskim stranicama u svrhu dostavljanja oglasa koji su u skladu s vašim interesima. Služe i za ograničavanje broja prikaza oglasa i mjerenja učinkovitosti oglasnih kampanja.
  Što su kolačići?